RSS

Kulit Tart / Tart Shell

Posted by : Coklat Di Hati at 9:14 AM 0 Comments

Kami juga ada menjual kulit tart/ tart shell. Kulit tart berperisa Coklat, Vanila dan strawberri. Kalau ikutkan memang perlukan masa untuk membuat kulit tart ni, lebih-lebih lagi semua nya manual. Kami masih selesa gunakan cara manual, tanpa bantuan mesin membuat kulit tart.. Anak lelaki yang kini berusia 7 tahun paling suka membuat kulit tart ni, dan dia dah mahir dan laju membuatnya sekarang. Tapi bukan lah saya menyuruh dia membuatnye.

Kulit tart ni bukan sahaja boleh membuat cheese tart, anda juga boleh mempelbagaikannye. Seperti tart telur, tart buah, tart kelapa, coklat, kastard, isi dengan conflakes madu dan banyak lagi yang boleh di isi. Tidak perlu susah membuatnye sendiri tapi dapatkan kulit tart/tart shell di Coklat Di Hati... harga..... sangat lah murah ..


Kulit Tart - Strawberi - 

Kulit Tart Coklat - 

Kulit Tart Vanila - 

Aneka Kulit Tart - Vanila, Coklat, Strawberri
Boleh dapatkan dalam packing serendah 30 biji dan 70 biji.


Bahulu Cermai

Posted by : Coklat Di Hati at 2:17 PM 0 Comments

Bahulu Cermai Di Hati. Untuk doorgift @ cenderahati . November dan Disember datang lagi. Seperti sedia maklum bulan ini memang bulan yang penuh dengan majlis². Pening memikirkan apakah cenderahati yg akan di berikan kepada para tetamu. Jangan risau, hubungi kami dan apa keinginan anda, In Sha Allah akan kami realisasikannya. Salah satu doorgift/cenderahti yang tak lapuk di zaman adalah jenis bahulu tidak kira lah samada bahulu cermai ataupun bahulu kemboja. Dan sekarang bahulu cermai sudah beredar mengikut perubahan zaman dengan ada pilihan inti dan warna warni. 

                            Bahulu Cermai Berperisa Oren
Packing A : 4 biji RM 1.70  ,  3 biji RM 1.30

Packing B : 4 biji RM 1.80

Syukur ..

Posted by : Coklat Di Hati at 1:55 PM 0 Comments

Alhamdulillah ... blog telah kembali ke tuan. Sedih juga bila hampir-hampir kehilangan blog nie. Tapi atas pertolongan 'seseorang' akhirnya berjaya di pulihkan. Jika mengharapkan saya, memang dah putus asa untuk mengembalikan blog nie...

Dan lepas ni kena lah rajin-rajin memenuhi 'entry' setiap bulan? minggu? hari? .

Terima kasih pada yang membantu, tanpa bayaran. free ..

Terima kasih daun keladi, 
kalau ada masalah cari lagi.

Kek Marble Untuk Door Gift

Posted by : Coklat Di Hati at 8:53 AM 2 Comments

Kek marble coklat/vanila - di jadi kan cenderahati/ door gift untuk para tetamu di majlis anda ... Tiada minimum order .. :)

Dalam tupperware

Packing plastik dan di masuk kotak beg

Marble coklat/vanila - tebal tau ( packing biasa )

Bahulu Untuk Door Gift

Posted by : Coklat Di Hati at 2:02 PM 0 Comments

Bahulu pecah lapan berperisa pandan. Untuk cenderahti / door gift untuk tetamu majlis. Untuk makan-makan jamuan pun boleh juga.Bahulu pecah 8 . saiz acuan 11cm

Dibungkus dalam plastik sahaja. 
1 biji  =  RM1.40
1000 biji  = Rm1.00


Dalam Tuppaware
1 bekas =  RM1.80
1000 bekas  =  RM1.40

KeK

Posted by : Coklat Di Hati at 7:47 AM 0 Comments

Kek untuk hari ni 2/2/2014.
Choc Moist cake with ganache

Love Shape Choc Moist Cake- buttercream

Choc Moist Cake - buttercream (blue & pink)

Cheese Cake


Kek Pengantin , Kek Hari Jadi

Posted by : Coklat Di Hati at 7:54 AM 0 Comments

01/02/2014

Choc Moist Cake(buttercream) - pink & turquoise

Cake Yellow & White

Cake Blue & Pink

Cake Pink & Yellow