RSS

Untuk Seseorang

Posted by : Coklat Di Hati at 9:48 PM 0 Comments

Set coklat ni tertulis ' Love You' 'Miss You' 'Text Me' 'Bite Me' . Nak order satu jer pun boleh. Coklat ni besar sedikit dari coklat oreo biasa tu. Tp yang nie pun boleh letak oreo juga di dalamnya.. Tapi set yang ni dia order tak mahu letak oreo, so saya buat hazelnut paste untuk dia. Dia nak satu-satu dalam bekas, untuk seseorang istimewa katanya. :)


Pink & Blue warna yang sepadan ... :)

6 pcs Cupcakes

Posted by : Coklat Di Hati at 9:43 PM 0 Comments

6pcs cupcakes for birthday set. Hehe birthday budak perempuan, so pink ler yang di pinta.




 Pasni masukkan dalam box putih yang ada window tu .. :)

Mini Cheese Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 9:38 PM 0 Comments

Katanya nak makan cheesecake besar-besar macam tak larat. So nak yang kecil jer. Akhirnya buatkan lah juga cheesecake mini ni. dah macam mini cheese tart la pulak jadinya sebab dia tak nak letak topping. Buatkan lah sebanyak 10 biji, yang 4 nie sebenarnya baki. Tak sempat nak snap picture.



Dah macam mini cheese tart kan ...

Chocolate Moist Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 9:22 PM 0 Comments

Chocolate Moist Cake for birthday. Susah betul nak cari buah strawberry, hingga kan laici di sangka strawberry. Pergi semua tempat hanya strawberry, sampai ada dua kali pergi ke kedai buah yang sama, si pekedai tu siap cakap, "akak... tadi kan akak sudah tanya sini tu buah strawberry" hahaha ..



Akhirnya dapat juga buah strawberry... besar-besar pulak tu buahnya ...