RSS

Angry Bird Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 6:21 PM 0 Comments

Budak-budak sekarang suka sangat dengan Angry Bird .. Kek angry bird ni untuk hari lahir Izzati..

½ kg Choc Moist Cake

Birthday Girl  so angry bird pun angry bird gugurl dgn reben kuning nya.

~ Happy Birthday Izzati ~ Moga happy dengan kek angry bird gugurl nie ... TQ

Choc Moist Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 6:07 PM 0 Comments

Order dari Anum ... dia kata dia peminat kek coklat lembab ... so dia order kek ni untuk hari lahir dia ... Sebenarnya dah dua kali Anum order choc moist cake ni dari 'Coklat Di Hati'.. terima kasih Anum .. Sempena hari lahir Anum, kami doakan Anum memperolehi kesejahteraan dan kebahagiaan dalam hidup ...

1kg Choc Moist Cake Topping Ganache - Buttercream and choco filling


Selamat Ulang Tahun ke-25 Mama... sebenarnya anum suruh tulis Selamat Hari Lahir ke 25 Mama, tapi semasa saya piping tulisan tu sambil menyanyi selamat ulang tahun sayang .. smpi tertulis .. sorry anum

Cake Number One

Posted by : Coklat Di Hati at 6:47 PM 0 Comments

Tempahan dari Hudah di Johor Bahru untuk anaknya yang menyambut hari lahir yang pertama... 1 tahun, baby girl ... TQ hudah ..
1½kg Choc Moist Cake

Happy Birthday Adik Nur Umairah Aqila
Hudah request nak ada air2 or katun2 ... so ni lah yang termampu di hasilkan .. TQ hudah ..

Cheese Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 6:32 PM 0 Comments

Hari ini kebetulan ada dua orang yang order cheese cake.. seorang nak cheese cake yang tak ada base ½kg dan seorang lagi 1kg cheesecake apa2  so saya buat new york cheesecake tapi saya tak campur yogourt sebab nanti masam sangat ...

1kg cheesecake with blueberry - Happy 1st Anniversary to En Imran and Puan Fareha
          ~ Dan selamat menyambut kedatangan 1st baby untuk en imran dan puan fareha.. tahniah! ~

½kg cheesecake with blueberry - nak try rasa katanya, moga terasa apa yg nak di rasa .. hehehe TQ

3 tiers wedding cake

Posted by : Coklat Di Hati at 7:09 PM 0 Comments

Hari persandingan Fadzlin , dia request 3 tiers choc moist cake. basketwave red + white ...
9 inci
7 inci
3tiers wedding cake - basketwave red + white
11 inci

Ada sebiji lagi kek choc moist 2kg order dari Fadzlin untuk sebelah pihak lelaki warna hijau dan putih tapi tak sempat nak snap picture ...

Cake And Cupcake

Posted by : Coklat Di Hati at 6:55 PM 0 Comments

Tempahan Dari Ieza di hari pernikahannya ... Tahniah Ieza.. moga berkekalan


12pcs Fondant Cupcakes - Hijau
1kg Sponge Cake with blueberry Filling ( merah+ putih )- in transparent box

New Year .. New Place ...

Posted by : Coklat Di Hati at 5:50 PM 0 Comments

Alhamdulillah ... syukur .. akhirnya kedai " Coklat Di Hati" telah beroperasi pada bulan Februari ini ... Kedai kami terletak di No 2, Jalan Senggarang Jaya 1, Taman Senggarang 2, Batu Pahat ..

kalau lalu2 tu ternampak .. sudi2 lah singgah yer ... :)