RSS

Agar-Agar Pelangi

Posted by : Coklat Di Hati at 7:02 PM 0 Comments

Agar-agar pelangi ni buatkan untuk Kak Ha..



 Terus buat dalam bekas ni senang nak di bawa.

Lemon Cheesecake

Posted by : Coklat Di Hati at 8:40 PM 0 Comments

 Cheesecake ni cuma tambah perisa lemon jer. Plain saja tiada topping. Lebih-lebih topping hilang rasa cheese... ngeeee!!!!
Plain macam nie pun sedap tau !!!

Meh la kalau nak rasa .. :P

Plain Lemon CheeseCake 
Cake Saiz : 7"
Price         : RM30.00

NOvelty Cakes

Posted by : Coklat Di Hati at 12:49 AM 0 Comments




Jenis kek : Kek Sponge Coklat
Cream : Steam buttercream

Apam coklat

Posted by : Coklat Di Hati at 11:43 AM 0 Comments

Kat rumah banyak coklat, so buat apam pun nak letak coklat. Saja try buat apam coklat. Ni lah jadinya.. rasanya  fuhh sedap juga apam coklat.



Apam Mekar

Posted by : Coklat Di Hati at 1:26 PM 0 Comments

Ni apam mekar order dari Kak Ha juga untuk majlis kenduri . Dia order sebanyak 50pcs tapi kami extrakan 50pcs lagi.. so 100pcs la semuanya...


Terima kasih kak Ha....
 Harga untuk Apam Mekar Saiz Mini ialah : RM12.00/50 pcs , RM20.00/100 pcs
                                                                          

Blueberry Cheese Tart

Posted by : Coklat Di Hati at 12:32 PM 0 Comments

Blueberry Cheese Tart ni order dari Kak Ha . untuk di beri pada jiran nya sempena majlis pernikahan anak jiran dia... 50 pcs .. Sama order ni, kak Ha juga order apam mekar 100 pcs ...

Harga Cheese Tart ni ialah RM35.00 / 50 pcs

Orange Cheese Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 3:06 PM 0 Comments

Cake kek Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 1:56 PM 0 Comments



















Masa ni geram buat bunga rose dari buttercream. Semua kek nak letak bunga rose. Penuh kek tu dengan bunga rose. Jadi macam taman rose la pulak.

Box From Chocolate

Posted by : Coklat Di Hati at 2:13 PM 0 Comments

Chocolate Box LOve Shape - Size S





















Bekas ni diperbuat dari coklat juga, saya lebih prefer yang base tu dari coklat plain. Tapi kalau nak warna lain pun boleh juga.... Dalam bekas tu boleh juga di isi coklat praline lebih kurang tiga biji, boleh juga isi gula-gula ataupun nak lebih canggih letak cincin hantaran tunang or perkahwinan dalam bekas tu.. baru la lain dari yang lain ..

Loli Loli Choc

Posted by : Coklat Di Hati at 12:12 PM 0 Comments

Sebahagian dari lolichoc yang ada .. 
Harga lolichoc adalah antara RM1.00 hingga RM2.50 sahaja...

 LoliChoc Oreo Edible Image - RM2.50 each

 LoliChoc Oreo With Wording - RM2.20 each

 LoliChoc Bunga Raya - RM1.30 each

 LoliChoc Mickey & Minnie - RM1.00 each

 LoliChoc Bunga Daisy - RM1.20 each
LoliChoc Rose & Kuntum Rose - RM1.00 each

 LoliChoc Love Shape With Special Pack - RM1.80 each

 LoliChoc Smiley - RM1.00 each

 LoliChoc 4Flower, Sunflower & Tulip - RM1.50 each

 Lolichoc Garden - RM1.30 each

 LoliChoc Xoxo & Love Stick - RM1.30 each


 LoliChoc Love Shape : RM1.30 each

 LoliChoc Sea World - RM1.30 each

 LoliChoc Love 'U' - RM1.30 each

 LoliChoc Love 'U' with wording - RM1.50 each

        LoliChoc Love 'U' with word - RM1.40 each

 LoliChoc daisy - RM1.20 each

LoliChoc Tulip - RM1.50 each

LoliChoc Botol Susu - RM 1.30 each

LoliChoc Ladybug - RM 1.30 each

LoliChoc Gift(plain) -  RM 0.60 each ( Small )

LoliChoc Mickey & Friends(plain) - RM 0.80 each