RSS

Coklat Sayang Awak

Posted by : Coklat Di Hati at 1:09 PM 0 Comments

Pandai-pandai jer letak tajuk Coklat Sayang Awak. Gift set nie dari seorang gadis untuk 'boyfren' dia maybe. hehehe. Pink Purple . Happy Bezday - Syg Amira Awiee

Tunjukkan perhatian dan sayang anda dengan pemberian coklat seperti ini

Akan bertambah sayang si dia dengan anda atas ingatan anda dengan pemberian coklat kasih sayang ini :)

Kek Batik Lapis

Posted by : Coklat Di Hati at 5:02 PM 0 Comments

Kek Batik Lapis order dari seorang teman. Tapi yang ini untuk kat kedai, yang org punya tu x sempat 'snap' gambar dah kena ambil. Huhu apa2 pun terima kasih .
 Kek Batik lapis ni sempat lah berposing ...


Boleh juga di jadikan hidangan di Hari Raya ... dah nak raya kan .... 
Untuk makluman segala kek dan kek lapis sempena sambutan Aidilfitri akan di buat seminggu sebelum Hari Raya ...

Blueberry Cheese Tart

Posted by : Coklat Di Hati at 1:33 PM 0 Comments

Cheese Tart saiz kecil sedikit dari biasa. 4.5cm. Atas permintaan hendakkan saiz yang kecil sedikit. Pelanggan dah request, so kena lah buat :) .

Blueberry Cheese Tart : saiz 4.5cm

50pcs blueberry cheese tart

Oreo Choc with Edible

Posted by : Coklat Di Hati at 4:51 PM 0 Comments

Order dari seorang guru sebagai cenderahati. Sehari sebelum Ramadhan ... Trima kasih cikgu ...

= Terima Kasih  PSS/BM =

Inti : Oreo , Badam & Karamel Berperisa

Untuk Guru Tersayang

Posted by : Coklat Di Hati at 1:19 PM 0 Comments

Set 12pcs ni dari seorang murid untuk guru tersayang . Baik murid nie kan, ingat cikgu dia. Mesti special cikgu ni bagi dia.

Cikgu Amira


Apam Polkadot

Posted by : Coklat Di Hati at 1:28 PM 0 Comments

Apam Dot-Dot . 200pcs order dari kenalan untuk majlis kenduri sempena menyambut ramadhan. Terima kasih kak. Sebenarnya akak ni pun rakan sama-sama membuat dan menjual kek dan kuih-muih. Macam ini lah kami sentiasa bekerja sama. Bila seorang tidak berkesempatan ada juga rakan yang boleh membantu untuk mengambil order tersebut..

 Aneka warna dan aneka perisa

Apam Dot-dot @ Apam Polkadot !!

Coklat Set Hantaran

Posted by : Coklat Di Hati at 1:45 PM 0 Comments

Pink & Putih dengan latar warna coklat asal - menyerlah

Selamat Bertunang Arina & Zahid

Set 12pcs coklat praline

Set 35pcs & set 12pcs

Tempahan dari Ariana untuk majlis pertunangan beliau. Terima kasih Ariana. Gembira rasa bila Ariana ambil coklat tersebut dan dia menyatakan amat berbaloi dengan harga yang di bayar .. :) .
Nanti tiba masa pernikahan jangan lupa "coklat dihati" yer .. tempahan untuk kek pengantin pula ke