RSS

Happy Birthday Abang

Posted by : Coklat Di Hati at 11:09 PM 0 Comments

 Coklat Bar Love Shape
Dalam kotak warna gold dengan reben organza bersama bunga warna merah hati.

Happy Birthday Abang .....



Sebenarnya order ni dari kawan aqim. Katanya dia nak beri abang dia sempena hari lahir abang dia. Baik sungguh adik nie, ingat tarikh lahir abang dia ..

Happy Birthday juga untuk abang dia ..

TQ.

New LolyChoc

Posted by : Coklat Di Hati at 11:21 PM 0 Comments


LolyChoc Botol Susu


Botol susu anak anda hilang? Mungkin ianya ada di sini. Pilihlah yang mana satu botol susu anak anda.


LolyChoc Lady Bug


Ladybug yang comei-comei








  


 Pada yang hanya gemar rasa coklat, boleh dapatkan lolichoc ini. Coklat sahaja tanpa campuran coklat putih dan warna.

LoliChoc bentuk kotak hadiah       







 LoliChoc Mickey & friends                            



For U My Hubby

Posted by : Coklat Di Hati at 10:59 PM 0 Comments

Order ni melalui kawan yang order sebelum nie, sape lagi my fren la.. Zaiton .. Fikir-fikir warna apa yang sesuai untuk diberi pada seorang lelaki, x mungkin warna pink.. so ini lah hasil nya. harap berpuas hati. TQ.



For U My Hubby

 Ingatkan nak tambah lagi bentuk love tu, tp mcm crowded sgt lak nanti...


Kotak warna silver dengan reben organza biru bersama bunga & rama-rama

Chocolate Bar Gift Set

Posted by : Coklat Di Hati at 12:59 PM 0 Comments

Tempahan dari teman masa sekolah .. walaupun duduk setaman tapi memang tak pernah jumpa. Hehe kelakar kan, kalau dulu masa-masa sekolah memanglah rapat, tapi bila berjumpa sekarang nie rasa berbeza pula, hilang kata-kata nak berbicara.. hahaha. Tapi jeles tengok kawan nie maintain jer.. tak macam seusia saya.. (Jujur tau cakap ni) .. :)


Tapi kelakar sikit masa dia order ni, bukan main banyak dia nak order, terkejut juga, biar betul . Baik hati sangat nak beri semua kawan-kawan dia gift... hehehe. Tak sedap hati tanya dia balik , betul ke? Dia kata betul lah, sama promo² kan  .. oooooooo TQ fren . Nanti belanja makan coklat yer!!



MISS YOU SAYANG
I LOVE YOU




BAIK-BAIK SAYANG

Cute Bear - Chocolate

Posted by : Coklat Di Hati at 10:20 PM 0 Comments

Cute Bear Chocolate
 Gift Set - 4pcs cute bear

Order nie dari someone ..pssssyttttt. dia tak beri beritahu sesiapa.. kekekekke
Kata dia nak beri pada someone yang baru nak di dekati..
Hehe moga dapat didekati 'sidia' tu bila dapt cute bear nie...
 Harga untuk set gift nie ialah RM8.00
Hehehe berita yg saya perolehi, sidia tersenyum bila menerima gift ni, kata sidia bear ni cute mcm tuannya yang beri... Baguslah tu, step pertama dah berjaya.
Langkah seterusnya jangan lupa carilah gift yang bersesuaian di sini untuk diberi pada sidia awk tu yer.. :)

Chocolate Chocolate

Posted by : Coklat Di Hati at 10:12 PM 0 Comments

2pcs Praline Chocolate - Door Gift


50 set door gift nie order dari kenalan kat satu taman ni.. Door gift ni untuk majlis potong jambul anak dia...
Harga set door gift nie RM 1.50 each.

Oreo Choc Gift Set

Posted by : Coklat Di Hati at 10:05 PM 0 Comments


2 pcs Oreo Choc With Alphabet

Ni order dari dari kawan Aqim kat sekolah .. ada dia cakap B & A tu stand for what name, tapi dah lupa pulak .. Budak-budak sekarang pandai dah..


Kata Aqim dia ni suka pink jer, so kotak pun nak pink...

Price untuk gift set nie RM8.00 sahaja.

February Special

Posted by : Coklat Di Hati at 2:01 PM 0 Comments

Februari datang lagi. Apa istimewanya Februari? Sama saja kan dengan bulan-bulan yang lain ...

Looking for something new for someone special on their special day or just to say something to her/him...
Here you are ...





Chocolate Base : Love Shape
Weight              : 200 gm
Color                : As Your Request
Wording           : As your request but limited
Price : RM20.00 only  ( Hot Price )
Include Box And Ribbon
~ COKLAT DI HATI ~
Sekali Rasa Jatuh Hati, Sekali Rasa Nak Lagi








Chocolate Base : Square Shape
Weight : 100gm
Color : As Your Request
Wording : As Your Request
Price : RM15.00 Only ( Hot Hot Price
Include Box And Ribbon

Chocolate Door Gift

Posted by : Coklat Di Hati at 11:44 PM 0 Comments

Mencari sesuatu yang berlainan untuk diberi kepada para tetamu di majlis-majlis anda... Kami menyediakan 'door gift' atau cenderahati yang menarik dengan harga terendah untuk anda. Anda juga boleh memilih yang berkenan di hati, kami akan membuatnya untuk anda ...

Big Love In Gold Case

Cute Bear In Gold Case

Oreo Choco In Plastic Wrap

Big Car & Tortoise In Plastic Wrap

Plain Oreo With Name In Gold Case

Plain Oreo With Name In Plastic Wrap

Love Oreo Choco With Alphabet In Gold Case

Love Oreo Choco With Alphbet In Plastic Wrap

Big Love In Gold Case With Ribbon

Assorted L Saiz Choco In Gold Case/Plastic Wrap

2pcs Praline Choco In Clear Case With Small Ribbon/Tag

4pcs Praline Choco In Clear Case With Tag

4pcs Praline Choco In Clear Case With Ribbon

3pcs Praline Choco In Clear Case With Ribbon/Tag

2pcs Praline Choco In Small Box

Sample

2pcs Praline Choco In Clear Plastic With Small Ribbon/Tag

2pcs Praline Choco In Tray/Plastic Wrap With Ribbon


For detail Price please click here : http://coklatdihati.blogspot.com/p/chocolate-corner.html