RSS

Gift Set - Coklat & Putih

Posted by : Coklat Di Hati at 8:48 PM 0 Comments

Gift Set in clear container - Theme Brown & White


 In this set : Container Love Shape
2pcs big love
8pcs standard praline



 In this set : Clear Container Oval Shape


4pcs standard praline



In this set - Clear container oval shape


2pcs big love
2pcs standard praline





Ini adalah tempahan dari kawan saya untuk kawan-kawan office dia. TQ .

Cupcakes

Posted by : Coklat Di Hati at 11:42 AM 0 Comments

Cupcake ni order by Ain untuk pertunangan dia. Dia nak warna biru n kuning , dengan rose comel-comel. Semua buttercream dengan cupcakes coklat.. selain tu dia order cupcakes dgn rose comel tu juga untuk di beri pada tetamu .. TQ Ain.. moga pertunangan akan berkekalan hingga ke hari bahagia ..


        Ini dah siap masuk dalam kotak yg ada window tu.. tapi tanpa ribbon sebab Ain nak letak ribbon sendiri ..
                            
Yang nie dia nak beri pada tetamu yang datang .. Cupcakes saiz 'S'

Ini ler Ain nye cupcakes 25pcs : chocolate cupcakes with roses buttercream

Kek Lapis Cadbury

Posted by : Coklat Di Hati at 6:53 PM 0 Comments

Kek Lapis Cadbury berperisa Blueberry






Apam Apam Apam

Posted by : Coklat Di Hati at 11:23 AM 0 Comments

Apam Si cantik manis berintikan lemon.. tempahan dari jiran untuk di bawa balik ke kampung ..



Apam si cantik manis inti lemon
Saiz : Mini
Harga : RM14.00/50pcs


Hijau kuning .. mcm pasukan bola sepak jer

Loli Loly LoliChoc

Posted by : Coklat Di Hati at 4:52 PM 0 Comments

Lolichoc : Aneka bentuk dan Warna
Order     :  30 pcs ( order ni campur-campur dari ramai orang kat satu tempat kerja )
Loly Price  : RM1.00 to RM1.50 each




Oreo Gift Set

Posted by : Coklat Di Hati at 11:55 AM 0 Comments

Oreo Choc - oreo choc ni sebenarnya dalam tu ada biskut oreo (single@double oreo). Sesuai untuk dibuat hadiah dengan bentuk love dan bunga tu.... Ni 12 pcs oreo order dari Faiz untuk guru-guru kat sekolah dia. Faiz ni murid tahun 6, so sebelum dia menamatkan alam persekolahan dia , dia beri cenderahati coklat ni utk guru-guru kelas dia.. Ingat juga Faiz kat guru-guru dia...mcm ni lah murid contoh .. hehehe ingat jasa guru... Moga Faiz berjaya dalam hidup dan melangkah ke sekolah menengah ..



Yang dua tengah special sikit tu ada huruf F dgn S tu faiz nak beri pengetua & penolong kanan katanya. So saya lainkan reben tu ..

Harga Oreo Choc: RM1.80 each
Harga Oreo Choc/Word : RM2.00

Tapi untuk Faiz saya beri dia harga RM1.50 each. hehehe.. yang lain jgn jeles tau

Kek Lapis Oreo

Posted by : Coklat Di Hati at 6:11 PM 0 Comments


 Sebelum di sejukkan , bila dipotong jadi mcm ni..

Selepas disejukkan, bila dipotong jadi mcm ni..

Moist Chocolate Cake

Posted by : Coklat Di Hati at 6:15 PM 0 Comments

Kek nie saje buat untuk anak lelaki yang menyambut hari lahir yang ke 14 tahun. Dia nak kek coklat. Oleh kerana dia seorang lelaki maka kek ni tak lah penuh dengan bunga. Ringkas je ..
Topping with chocolate ganache and chocolate whipping cream ....

Moist Chocolate Cake With ganache And Wipped Cream
Cake Size : 9"
Price : RM60.00 each