RSS

Coklat Hello Kitty

Posted by : Coklat Di Hati at 10:35 PM 0 Comments

Coklat hello kitty ni beratnya dalam 100gm . Dalam ber inti biskut dan karamel berperisa.

Yang ini pula beratnya dalam 45gm. Berinti kekacang dan juga karamel berperisa. Boleh dapatkan satu set ini (4pcs) atau boleh juga beli satu-satu ( nak satu bentuk jer ). packing dalam gold case setiap satu. kalau tak mahu dalam kotak , cuma nak bungkus plastik saje pun boleh... Harga???

Release

Posted by : Coklat Di Hati at 10:39 PM 0 Comments

Assalamualaikum .... 
Lamanya tak update blog. Bukan tak nak update,  tapi kesuntukan masa. Nampak gaya kena lantik salah seorang anak yang kat rumah ni jadi tukang update blog. Adoii ... bnyk yg nak di upload gambar ² ni.. sampai tak tahu mana dulu. ..


Letih .... satu hari kat kedai. Rasanya banyak yang nak dibuat tapi apakan daya itu saja yang termampu. tapi syukur ... 


Nak juga cari pembantu yang mahir membuat kek atau roti.. Ada??? Berminat ??? meh la SMS saya. hehehehe. Boleh ke pasang iklan : PEMBANTU KEDAI KEK DAN ROTI diperlukan. Mahir atau separuh mahir dalam membuat kek atau roti.  ( Mcm bagus je kan ) ...